Vaja läheb:
rukkijahu, kanafileed, sibulat, kuivpärmi, juustu
Rukkijahust ja kuivpärmist tegi ta taigna, mille sättis meie kamina peale kerkima. Tavaliselt kasutab ta kergitamiseks põrandakütet, aga hetkel on pole see piisavalt soe. Seega ajas ta kaminasse (jah see sama kamin, mida kord aastas köetakse aga mis see eest väga kena välja näeb) paar pilbast ja paberikorvi sisu ning tuli otsa. Samal ajal segas pannil kokku ja praadis ära kanafilee ning sibula. Tainas kerkis ära ning määriti sobivate vandesõnade saatel ahjuplaadile laiali (vandesõnad on vajalikud, et ennetada taigna kinnijäämist lusika, käte või muude laialimäärimiseks kasutatavate atribuutide külge, toime on tõestatud). Kanafilee ning sibula segu laotati taignale, peale veidi hakklihamaitseainet ja riivjuustu. Ja ahju.
3 kommentaari:
no see on ju lihtsalt vale. ei ei ei. rukkijah pitsa?!
Rukkijahu jah, ja väga hea muide.
Ma ei tea, mis siin Moonikale suuremat probleemi valmistab: kas see, et pealkirjaks on saanud rukkileiva pitsa või see, et pitsat rukkijahust tehti.
Mõlemale on täiesti loogilised seletused olemas.
Ja Moonika, sa oled vist liiga kauaks Eestisse pidama jäänud, et rukkijahu vääriliselt hinnata ei oska :)
Postita kommentaar